Кадър КСТВНаселението на Северна Корея е изправено пред повсеместен глад. За

...
Кадър КСТВНаселението на Северна Корея е изправено пред повсеместен глад. За
Коментари Харесай

Ким Чен Ун предупреди, че заради пораженията от миналогодишния тайфун, настъпва глад в страната

Кадър КСТВ

Населението на Северна Корея е изправено пред всеобщ апетит. За това заяви Ким Чен Ун, който изясни, че поради пораженията от миналогодишния ураган, проектът за развъждане на зърно в страната не беше изпълнен и в следствие сега има напрегната обстановка с обезпечаването на популацията с храна, съобщи.

Той уточни и друга причина за сериозното състояние в КНДР - продължаването на строгите ограничения против разпространяването на COVID-19 в страната. От началото на годината една от най-изолираните страни в света е затворила границите си за чужденци. За момента няма публични данни за инфектирани в страната, само че по неофициални сведения е имало случаи на ковид. Заради ограниченията обаче, съгласно Ким, е имало предизвикателство пред страната за " обезпечаване на популацията с облекла, храна и жилище ". Той прикани партията и жителите на страната да се готвят за нов " сложен марш ".

Предишно потребление на този термин бе обвързвано с тежкия интервал на КНДР през 90-те години на ХХ век, когато страната претърпява икономическа рецесия, довела до гибелта на хиляди (а по някои данни и на милион) севернокорейци поради всеобщ апетит.

Анализатори регистрираха също по този начин, че на публикуваните фрагменти се вижда, че Ким Чен-ун е очевидно измършавял. В предходни години се съобщаваше за негови здравословни проблеми, свързани и с наднорменото му тегло.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР